Strict Standards: Declaration of TextPage::Init() should be compatible with Page::Init() in /home/ticomto212/domains/drostgereedschap.nl/public_html/framework/pages/text/page.class.php on line 51

Strict Standards: Declaration of TextPage::Show() should be compatible with Page::Show(&$tpl) in /home/ticomto212/domains/drostgereedschap.nl/public_html/framework/pages/text/page.class.php on line 51
Drost Gereedschap - Disclaimer
Drost Gereedschap
Disclaimer

Drost Gereedschap streeft ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken via deze site, maar verstrekt geen garanties voor de juistheid en volledigheid daarvan. De informatie is uitsluitend indicatief bedoeld en is aan wijziging onderhevig. Drost Gereedschap wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie van deze site. De gebruiker draagt zelf verantwoording voor het controleren van de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie. Drost Gereedschap aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Drost Gereedschap worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van Drost Gereedschap.

Copyright
Het is niet toegestaan zonder toestemming van Drost Gereedschap informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik.

Privacy
De via deze site binnengekomen e-mail wordt vertrouwelijk door Drost Gereedschap behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Niet is uit te sluiten dat naar ons verzonden e-mail door derden wordt geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd. Drost Gereedschap kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.